Společenská odpovědnost firmy OQEMA, s.r.o. - Marková, Michaela; Mokrejšová, Veronika, 1985-; Zeman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2023)
Tato práce má za cíl zhodnotit dosavadní CSR aktivity společnosti OQEMA, s.r.o. a navrhnout podobu reportu společenské odpovědnosti. Dílčím cílem práce je doporučení dalších aktivit společenské odpovědnosti v souladu s evropskými trendy. Teoretická část je věnována společenské odpovědnosti firem, její definici, oblastem, principům a teorii stakeholderů. Dále je zde představen concept greenwashingu, trendy a budoucnost CSR z pohledu Evropské Unie. Praktická část se zaměřuje na představení vybrané společnosti, analýzu jejích stávajících aktivit a jejích stakeholderů. Data byla získávána formou primárního kvalitativního výzkumu a sekundárního výzkumu na základě kvantitativních a kvalitativních dat. Práce je zakončena zformulováním doporučeními a konkrétním reportem společenské odpovědnosti firmy OQEMA, s.r.o., který je přílohou této bakalářské práce.
Vedoucí práce: Veronika Mokrejšová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: manažer obchodu [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses