Marketingová strategie Tierra Verde - Černá, Tereza; Volfová, Jitka, 1982-; Matysová, Kamila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2023)
Cílem práce je zhodnotit marketingovou strategii Tierra Verde, česko-slovenského výrobce ekologických pracích a čistících prostředků a kosmetiky, a navrhnout doporučení na základě monitoringu sekundárních zdrojů, kvantitativního výzkumu ve formě dotazníkového šetření a analýzy marketingové strategie společnosti. Kvantitativní výzkum se zabývá nákupním chováním a spotřebitelskými preferencemi stávajících a potenciálních zákazníků společnosti. Práce se skládá z šesti kapitol. První uvádí postupy a trendy při tvorbě úspěšné marketingové strategie, druhá se pak věnuje konkrétně spotřebitelským trendům a best practices v odvětví ekologické kosmetiky a drogerie. Třetí kapitola představuje metodologii práce a čtvrtá je věnována představení společnosti a analýze její marketingové strategie. V páté kapitole je vyhodnocen výzkum a následně jsou v šesté kapitole formulovány návrhy a doporučení pro společnost.
Vedoucí práce: Jitka Volfová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses