Komunikační strategie ZOO Dvůr Králové a.s. se zaměřením na sociální média - Fejková, Adéla; Volfová, Jitka, 1982-; Knapp, Viktor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2023)
Cílem bakalářské práce je zjistit vnímání marketingové komunikace ZOO Dvůr Králové a. s. se zaměřením na sociální média, a na základě faktorů ovlivňujících rozhodnutí navštívit ZOO a analýzy komunikační strategie formulovat pro firmu doporučení. Dílčím cílem práce je srovnání komunikační strategie ZOO Dvůr Králové a. s. na sociálních sítích s vybranými českými i zahraničními zoologickými zahradami. Práce se dělí na dvě části, teoretickou a praktickou. V teoretické části se práce zabývá charakteristikou marketingové komunikace a internetového marketingu z dostupných sekundárních zdrojů. O tyto poznatky se opírá praktická část a jsou potřebné pro naplnění cíle práce. V praktické části je představena zkoumaná společnost, její konkurence a best practices zahraničních společností. Také je realizován kvantitativní výzkum v podobě dotazníkového šetření a SWOT analýza společnosti. V závěru práce jsou formulovány návrhy a doporučení vedoucí k efektivnější komunikační strategii společnosti na sociálních médiích.
Vedoucí práce: Jitka Volfová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses