Zamestnávanie Ukrajincov v Českej republike - Zvarková, Martina; Levý, Jan; Kačírková, Eliška; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2023)
Bakalárska práca sa venuje problematike zamestnávania občanov Ukrajiny, ktorá je v posledných rokoch v Českej republike stále viac aktuálna a dôležitá. Hlavným cieľom práce je analyzovať konkrétne možnosti zamestnávania občanov Ukrajiny na území Českej republiky ako aj proces získania zamestnaneckej a modrej karty a predstaviť jednotlivé vládne migračné programy. Práca sa tiež zaoberá problematikou nelegálneho výkonu práce a jej dopadmi na zamestnávateľa ako aj na zamestnanca. Pokiaľ nie je zamestnávateľ dostatočne znalý v problematike zamestnávania cudzincov, môže dôjsť k nelegálnemu výkonu práce aj nevedome.
Vedoucí práce: Jan Levý
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses