Model integrácie udržateľnosti v Biopekárni Zemanka - Hartwich, Michaela; Filipová, Alena, 1965-; Zeman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2023)
Táto bakalárska práca je zameraná na spôsob integrácie konceptov udržateľnosti v podniku v spoločnosti Biopekárna Zemanka, s.r.o. Teoretická časť je venovaná charakterizovaniu nástrojov a obchodných modelov udržateľnosti. Praktická časť je vypracovaná v spolupráci s konzultačnou spoločnosťou Fair Venture, s.r.o., kde je vytvorená analýza a stratégia udržateľnosti pre spoločnosť Biopekárna Zemanka, s.r.o. Záverom sú posúdené krátkodobé prínosy tejto integrácie.
Vedoucí práce: Alena Filipová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses