Význam a efektivita stáží (trainee programu) v konkrétní firmě (FMCG oblast) - Padevětová, Tereza; Filipová, Alena, 1965-; Zeman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2023)
Tato diplomová práce se zabývá významem a efektivitou stáží jak pro studenty, tak především pro zaměstnavatele. K řešení byla využita analýza dat z reportů firmy, dotazníkové šetření s třemi cílovými skupinami a hloubkové rozhovory s vybranými zástupci HR oddělení. Firma má Trainee program zorganizovaný velmi dobře, ale chybí zde návazná komplexnější práce s identifikovanými talenty. Na základě toho byl navržen talentový program, který by umožnil další rozvoj těchto talentů. Práce je přínosem jak pro sledovanou firmu, tak i pro ostatní firmy zabývající se zaměstnáváním mladých lidí.
Vedoucí práce: Alena Filipová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses