Specifika generace Z na trhu práce - Hartová, Nikol; Filipová, Alena, 1965-; Zeman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2023)
Tato diplomová práce se zaměřuje na specifika generace Z na trhu práce. V první části práce je provedena analýza současného stavu poznání o přístupu generace Z k práci. Druhá část práce obsahuje popis kvantitativního výzkumu mezi příslušníky generace Z, kde jsou identifikovány klíčové faktory ovlivňující výběr zaměstnavatele a faktory, které jsou pro tuto generaci v práci motivační. V závěrečné části práce jsou prezentována doporučení zaměstnavatelům na území ČR, jak se připravit na vstup této generace na pracovní trh a získat tak konkurenční výhodu.
Vedoucí práce: Alena Filipová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses