Marketingová strategie značky Cerave na českém trhu, návrhy na zlepšení - Rojíková, Eva; Průša, Přemysl, 1980-; Valdová, Viktorie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2023)
Diplomová práce se zaměřuje na marketingovou strategii značky CeraVe na českém trhu dermokosmetiky. Trh s dermokosmetikou dlouhodobě dynamicky rostoucí kategorie a to především díky rostoucímu zájmu spotřebitelů o zdraví pokožky. Cílem práce je zhodnotit marketingovou strategii značky na českém trhu a navrhnout její zlepšení. Hodnocení a následné doporučení jsou navrhována na základě analýz trhu, konkurence a segmentačního procesu dle dat MML-TGI. První část práce se zaměřuje na téma brand managementu na trhu dermokosmetiky, aktuální situaci na světovém, evropském a českém trhu a také na aktuální trendy na trhu. Druhá část se věnuje již značce CeraVe, jejím konkurentům a segmentačnímu procesu. V závěru práce jsou uvedena doporučení, jak oslovit vybrané segmenty odkryté segmentačním procesem a také jsou shrnuty hlavní doporučení, která by bylo vhodné doplnit do současné strategie.
Vedoucí práce: Přemysl Průša
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses