Návrh na zlepšení marketingové strategie Eurowings v České republice - Apltauerová, Claudie (2023)
Bakalářská práce se zaměřuje na marketingovou strategii Eurowings v České republice. Hlavním cílem práce je kriticky zhodnotit marketingovou strategii, určit klady a zápory a vytvořit návrhy na zlepšení. Práce je členěna do pěti kapitol. První kapitola pojednává o leteckých společnostech a jejich marketingových strategiích. Ve druhé kapitole je představena společnost Eurowings na kterou je aplikována situační analýza a marketingový mix. Třetí kapitola se věnuje dotazníkovému šetření. Čtvrtá kapitola obsahuje SWOT analýzu, která je použita k vyhodnocení dotazníkového šetření. Pátá kapitola představuje návrhy autorky ke zlepšení marketingové strategie společnosti.