Návrh na zlepšení marketingové strategie Eurowings v České republice - Apltauerová, Claudie; Průša, Přemysl, 1980-; Juriš, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2023)
Bakalářská práce se zaměřuje na marketingovou strategii Eurowings v České republice. Hlavním cílem práce je kriticky zhodnotit marketingovou strategii, určit klady a zápory a vytvořit návrhy na zlepšení. Práce je členěna do pěti kapitol. První kapitola pojednává o leteckých společnostech a jejich marketingových strategiích. Ve druhé kapitole je představena společnost Eurowings na kterou je aplikována situační analýza a marketingový mix. Třetí kapitola se věnuje dotazníkovému šetření. Čtvrtá kapitola obsahuje SWOT analýzu, která je použita k vyhodnocení dotazníkového šetření. Pátá kapitola představuje návrhy autorky ke zlepšení marketingové strategie společnosti.
Vedoucí práce: Přemysl Průša
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses