Vliv pandemie a tlaku na digitalizaci na světový obchod s fyzickým zlatem - Turociová, Kristýna; Bolotov, Ilya; Abdallah, Kareem Issam; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2023)
Bakalářská práce si dává za cíl popsat světový obchod s fyzickým zlatem, a posoudit, jak dříve vzniklá digitální aktiva, např.: Bitcoin, a proběhlá pandemie Covid-19 ovlivnily světový obchod s fyzickým zlatem. Práce se snaží odpovědět na otázku, zda fyzické zlato je možné substituovat nějakým digitálním aktivem, nebo jde o komplementy.
Vedoucí práce: Ilya Bolotov
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses