Marketingová strategie společnosti IKEA z pohledu udržitelnosti - Lebedová, Karin; Průša, Přemysl, 1980-; Valdová, Viktorie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2023)
Diplomová práce se zaměřuje na marketingovou strategii společnosti IKEA z pohledu udržitelnosti. Cílem práce je zjištění postojů a preferencí spotřebitelů vůči udržitelným aktivitám společnosti IKEA. Účastníky výzkumu jsou představitele generací Z a Y, výstupem jsou mj. rozdíly v jejich pohledech na udržitelnost. Práce také hodnotí marketingové strategie společnosti IKEA v oblasti udržitelnosti. Práce také reflektuje, zda společnost IKEA komunikuje udržitelnost dostatečně a jaký by měl případný greenwashing a nedodržení klimatických slibů společnosti dopad na její spotřebitele.
Vedoucí práce: Přemysl Průša
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses