Návrh na zlepšení marketingové strategie společnosti Aktin - Jírů, Lucie (2023)
Cílem této práce je kriticky zhodnotit marketingovou strategii společnosti Aktin, porovnat strategie v rámci českého a slovenského trhu a navrhnout zlepšení marketingové strategie firmy Aktin pro oba zkoumané trhy. Teoretická část práce pojednává o současných trendech v oblasti marketingu a e-commerce a věnuje se marketingovým strategiím na trhu zdravé výživy. V praktické části je zhodnocena dosavadní marketingová strategie firmy a jsou představeny výsledky vlastního výzkumu. Zvolenou metodou výzkumu je kvantitativní dotazníkové šetření. Na základě výzkumu je provedena komparace českého a slovenského trhu, SWOT analýza a jsou prezentovány návrhy na zlepšení marketingové strategie pro oba trhy.