Komunikační strategie a image značky Persil na českém trhu z pohledu udržitelnosti, návrhy na zlepšení - Gabrielová, Veronika (2023)
Diplomová práce se zabývá komunikací, image a udržitelností značky Persil na českém trhu. Díky rostoucímu světovému povědomí o důležitosti udržitelnosti a šetrnosti k životnímu prostředí se téma stává relevantní a stojí za hlubší zkoumání. Cílem práce je kriticky zhodnotit dosavadní komunikace značky Persil na českém trhu a zjistit, jaké je image značky a jejích produktů. Následně je provedeno srovnání s největším konkurentem na trhu. Na všechny cíle je pohlíženo z hlediska udržitelnosti. Na konci jsou prezentovány návrhy a doporučení, které mohou být využity pro zlepšení komunikace značky Persil na českém trhu.