Komunikační strategie a image značky Persil na českém trhu z pohledu udržitelnosti, návrhy na zlepšení - Gabrielová, Veronika; Průša, Přemysl, 1980-; Kovářová, Irena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2023)
Diplomová práce se zabývá komunikací, image a udržitelností značky Persil na českém trhu. Díky rostoucímu světovému povědomí o důležitosti udržitelnosti a šetrnosti k životnímu prostředí se téma stává relevantní a stojí za hlubší zkoumání. Cílem práce je kriticky zhodnotit dosavadní komunikace značky Persil na českém trhu a zjistit, jaké je image značky a jejích produktů. Následně je provedeno srovnání s největším konkurentem na trhu. Na všechny cíle je pohlíženo z hlediska udržitelnosti. Na konci jsou prezentovány návrhy a doporučení, které mohou být využity pro zlepšení komunikace značky Persil na českém trhu.
Vedoucí práce: Přemysl Průša
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses