Role palivo-energetických surovin v ekonomice zemí se zaměřením na ropu a zemní plyn - Brázda, Robin; Vošta, Milan, 1962-; Antal, Jarolím, 1986-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2023)
Tématem této diplomové práce je role palivo-energetických surovin na ekonomiky se zaměřením na ropu a zemní plyn. Jejím cílem je vyhodnocení síly jejich vlivu na vybrané ekonomiky. Za použití vybraných ukazatelů jsou následně komparovány jednotlivé země a následně vyhodnocován vliv oněch surovin.
Vedoucí práce: Milan Vošta
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses