Vstup vzdělávací firmy Controller Institut, s.r.o. na zahraniční trh - Profotová, Martina; Kubálek, Tomáš, 1963-; Volfová, Jitka, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2023)
Bakalářská práce se zabývá vstupem vzdělávací firmy Controller Institut s.r.o. na zahraniční trh. Za účelem této internacionalizace uvedla společnost na trh novou obchodní značku s názvem Expertim, která tvoří webovou globální platformu určenou k nabídce odborného obsahu v oblasti controllingu a financí. Tato práce představuje popis vzniku samotné značky Expertim, celkovou strategii společnosti a její strategii vstupu na zahraniční trh. Součástí je také marketingová strategie, která se zaměřuje především na digitální marketing pro profesní síť LinkedIn. Hlavním cílem této bakalářské práce je poskytnout poznatky o nejvhodnějším postupu pro úspěšný vstup značky Expertim na zahraniční trh s přihlédnutím ke všem rozhodujícím faktorům.
Vedoucí práce: Tomáš Kubálek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses