Zhodnocení věrnostního programu - Valečková, Kateřina (2023)
Bakalářská práce je zaměřena na věrnostní program obchodního řetězce Albert v podobě aplikace Můj Albert. Mimo porovnání tohoto programu s programy konkurenčních obchodních řetězců je cílem práce zhodnotit vnímání programu zákazníky, identifikovat aspekty ovlivňující účast v tomto programu a navrhnout možná vylepšení na základě výsledků dotazníkového šetření a nabídky konkurence. Teoretická část práce se věnuje tématu podpory prodeje, loajalitě a chování zákazníka a věrnostním programům. Praktická část se týká charakteristiky obchodního řetězce Albert, jeho věrnostního programu v zahraničí a České republice a programů konkurenčních obchodních řetězců v České republice, následují výstupy z vlastního dotazníkového výzkumu, jeho vyhodnocení a návrhy na možná vylepšení programu.