Analýza marketingové strategie společnosti Lidl a návrh na její vylepšení - Bránková, Denisa (2023)
Cílem této bakalářské práce je vyhodnocení stávající marketingové strategie společnosti Lidl a navrhnout doporučení ke zlepšení marketingové strategie do budoucna. První část se bude zabývat teoretickými základy marketingu, marketingovým mixem v retailu, strategií a výzkumem. Druhá část se bude věnovat společnosti Lidl, a to zejména v České republice, konkrétně činností, marketingovou strategií a konkurencí. Třetí část se bude zaobírat vlastním výzkumem, a to dotazníkovým šetřením, které bude znázorněno za pomoci grafů a bude zde i SWOT analýza a návrhy a doporučení.