Návrh na zlepšení marketingové komunikace e-shopu My Wave - Weston, Emily Gabriela; Čermáková, Elvíra; Průša, Přemysl, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2023)
Primárním cílem této bakalářské práce je poskytnout návrhy a doporučení pro zlepšení a zefektivnění marketingové komunikace e-shopu My Wave. Teoretická část je zaměřena na základní vymezení pojmů vztahujících se k tématu bakalářské práce – marketingová komunikace, online a offline komunikační mix, nástroje marketingové komunikace a e-shopy. V metodice výzkumu jsou vysvětleny použité analýzy a stanoveny výzkumné otázky. Praktická část zahrnuje představení společnosti, zhodnocení současné marketingové komunikace a několik provedených analýz – SWOT analýza, analýza webových stránek, analýza zákazníka a konkurenční analýza. Práce je doplněna o vlastní kvalitativní výzkum v podobě hloubkových rozhovorů se stálými zákazníky e-shopu My Wave. V závěru praktické části jsou představeny návrhy a doporučení, které vychází z předešlých výzkumných metod. Ve výsledku je hlavním přínosem práce pomoci vybranému e-shopu, který může tyto návrhy a doporučení implementovat a zefektivnit tím svoji marketingovou komunikaci.
Vedoucí práce: Elvíra Čermáková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses