B2B komunikace na sociálních sítích v oblasti packagingu - Lázinková, Lucie (2023)
Diplomová práce se zaměřuje na B2B komunikaci na sociálních sítích v odvětví potravinářského packagingu v evropských zemích. Cílem je prozkoumat současný stav a nástroje digitálního B2B marketingu, analyzovat využití sociálních sítí v tomto odvětví a navrhnout kroky ke zlepšení B2B komunikace na sociálních sítích. Mezi použité výzkumné metody patří kvalitativní výzkum obchodních zástupců, kvantitativní výzkum trhu, obsahová a komparativní analýza sociálních sítí společnosti a konkurence. Práce přináší poznatky o efektivitě B2B komunikace na sociálních sítích a navrhuje doporučení pro zlepšení komunikace. Celkově si tato práce klade za cíl přispět k rozvoji B2B komunikace na sociálních sítích v odvětví packagingu evropských zemí.