Inovatívne postupy v logistických operáciach - Kobolka, Matej; Sato, Alexej, 1952-; Procházka, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2023)
Táto bakalárska práca sa zaoberá inovatívnymi logistickými metódami využívanými v oblasti motoristického športu, konkrétne vo Formuly 1. Cieľom je samotná analýza a zistenie, ako môžu byť tieto logistické postupy prenesené do praktík bežnej sféry logistiky. Pre dosiahnutie cieľu práce je použitých viacero výskumných metód. Autor analyzuje spôsob, akým sa prekonávajú logistické prekážky v náročnom prostredí Formuly 1. Zároveň využíva metódu komparácie pre porovnanie štatistík popularity rôznych svetových motor športov. Práca je rozdelená do troch kapitol. Prvá kapitola opisuje teóriu logistiky, bližšie zameranú na odvetvie motor športu. V druhej kapitole je priblížený samotný motor šport, opísané sú viaceré známe svetové motor športy a ich popularita na sociálnych sieťach. Posledná kapitola tejto bakalárskej práce je venovaná logistike F1.
Vedoucí práce: Alexej Sato
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses