Zhodnocení kariérního webu a stanovení návrhů pro jeho optimalizaci - Čermáková, Natálie; Sadílek, Tomáš; Sýkora, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2023)
Diplomová práce zkoumá kariérní webovou stránku Vyrostlijsme společnosti KPMG Česká republika, která slouží jako základní zdroj informací pro potenciální uchazeče o práci a je součástí employer branding aktivit společnosti. Analýza webu se skládá ze třech dimenzí: 1. analýzy chování uživatelů založené na využití dat z Google Search Console a Google Analytics jako je akvizice a chování, 2. analýzy search engine optimization – zaměřující se na on-page analýzu a využitelnost oborových klíčových slov s využitím nástrojů Google PageSpeed Insight a Marketing Miner, 3. obsahové analýzy na základě preferencí cílové skupiny zjištěných formou hloubkových rozhovorů. Cílem je provedení komplexní analýzy webu Vyrostlijsme a na základě výstupů předání konkrétních návrhů pro optimalizaci.
Vedoucí práce: Tomáš Sadílek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses