Model hybridního pracovního prostředí a jeho aplikace ve vybrané společnosti - Nováková, Jana; Kubálek, Tomáš, 1963-; Volfová, Jitka, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2023)
Tato bakalářská práce se věnuje tématice pracovního prostředí a jeho budoucí podoby se zaměřením na hybridní model. Cílem práce je stanovit, zda je tento nově vznikající koncept vhodný pro vybranou společnost. Práce se skládá ze dvou částí - teoretické a praktické. První tři kapitoly se věnují popisu pracovního prostředí a to především jeho flexibilních forem. Ve čtvrté kapitole je představena vybraná společnost a popsáno její aktuální pracovní prostředí. Následně jsou vyhodnoceny výsledky dotazníkového šetření a strukturovaných rozhovorů. Závěrem jsou srovnány teoretická východiska s výsledky praktického šetření a vyvozena doporučení pro danou společnost.
Vedoucí práce: Tomáš Kubálek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses