Zajišťování bezpečnosti potravin v EU - Svobodová, Karolína (2023)
Cílem této práce je vytvoření základního přehledu týkajícího se zajišťování bezpečnosti potravin v EU. První kapitola je obecně věnována bezpečnosti potravin a jejímu zajišťování v rámci EU. Druhá kapitola se soustředí na implementaci potravinového práva EU do českého právního řádu a třetí kapitola je zaměřená na představení problematiky bezpečnosti a kvality potravin polského původu dovážených na český trh.