Zajišťování bezpečnosti potravin v EU - Svobodová, Karolína; Grmelová, Nicole, 1975-; Brandejský, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2023)
Cílem této práce je vytvoření základního přehledu týkajícího se zajišťování bezpečnosti potravin v EU. První kapitola je obecně věnována bezpečnosti potravin a jejímu zajišťování v rámci EU. Druhá kapitola se soustředí na implementaci potravinového práva EU do českého právního řádu a třetí kapitola je zaměřená na představení problematiky bezpečnosti a kvality potravin polského původu dovážených na český trh.
Vedoucí práce: Nicole Grmelová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses