Marketingová strategie společnosti Snuggswear, s.r.o. a návrh na její vylepšení - Široká, Natálie; Postler, Milan, 1960-; Sadílek, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2023)
Hlavním cílem bakalářské práce je zhodnocení stávající marketingové strategie společnosti Snuggswear a poskytnutí návrhů na její vylepšení. Snuggswear je původem česká společnost, která se zaměřuje na výrobu a prodej menstruačního spodního prádla a dalších produktů týkajících se intimního zdraví. Teoretická část práce se zaměřuje na definici pojmů marketing, marketingový mix, komunikační mix, SWOT analýza a marketingový výzkum. V praktické části je nejprve stručně představena společnost Snuggswear, včetně jejích produktů a historie. Dále jsou popsány jednotlivé prvky marketingového mixu a provedena SWOT analýza, spolu s konkurenční analýzou. V následující části práce je provedeno vlastní terénní dotazníkové šetření. Na základě tohoto výzkumu a vlastní analýzy jsou v poslední části doporučeny návrhy na vylepšení stávající marketingové strategie.
Vedoucí práce: Milan Postler
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses