Zaměstnávání cizinců z Moldavska - Prutean, Sorina; Levý, Jan; Vaňkátová, Tereza; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2023)
V posledních letech si nelze nevšimnout rostoucího trendu zaměstnávání zahraničních pracovníků, zejména ze států třetích zemí včetně Moldavska. Tato bakalářská práce se zabývá zaměstnáváním cizinců pocházejících z Moldavska v České republice. Cílem této bakalářské práce je zaměření se na problematiku zaměstnávání cizinců z Moldavska, přispět k lepšímu porozumění této problematiky, a navrhnout zlepšení a zjednodušení podmínek v České republice. Součástí této bakalářské práce je provedení dotazníkového šetření zaměstnanců z Moldavska ve společnosti FORVIA Faurecia Písek.
Vedoucí práce: Jan Levý
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses