Změny spotřebního chování v důsledku rozvoje mobilních technologií v oblasti turismu v závislosti na věku spotřebitele - Tingel, Samuel (2023)
Účelem této bakalářské práce je zjištění vlivu věku na změny spotřebního chování v důsledku rozvoje mobilních technologií v oblasti turismu. Práce se dělí na část teoretickou a část praktickou, přičemž teoretická část se věnuje spotřebnímu chování obecně i v cestovním ruchu a m-turismu na základě odborné české i zahraniční literatury, zatímco část praktická je dedikována vyhodnocení dotazníkového šetření, které bylo provedeno za účelem zjištění zmíněných mezigeneračních rozdílů, a to především ve fázích plánování a prožívání. Výsledky bude možné využít k přesnějšímu oslovení cílových skupin podnikateli a organizacemi cestovního ruchu.