Změny spotřebního chování v důsledku rozvoje mobilních technologií v oblasti turismu v závislosti na věku spotřebitele - Tingel, Samuel; Vaško, Martin; Janeček, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2023)
Účelem této bakalářské práce je zjištění vlivu věku na změny spotřebního chování v důsledku rozvoje mobilních technologií v oblasti turismu. Práce se dělí na část teoretickou a část praktickou, přičemž teoretická část se věnuje spotřebnímu chování obecně i v cestovním ruchu a m-turismu na základě odborné české i zahraniční literatury, zatímco část praktická je dedikována vyhodnocení dotazníkového šetření, které bylo provedeno za účelem zjištění zmíněných mezigeneračních rozdílů, a to především ve fázích plánování a prožívání. Výsledky bude možné využít k přesnějšímu oslovení cílových skupin podnikateli a organizacemi cestovního ruchu.
Vedoucí práce: Martin Vaško
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses