Podnikatelský záměr otevření nového obchodu s oblečením - Komarnyckyj, Vasyl (2023)
Cílem této bakalářské práce je vypracování podnikatelského plánu pro novou udržitelnou módní značku Nerou Studios. Teoretická část práce definuje základní pojmy spjaté s podnikáním a popisuje jednotlivé části podnikatelského plánu. Dále se teoretická část věnuje problematice současného módního průmyslu a charakteristice tohoto odvětví v České republice. V praktické části je pak vypracovaný podnikatelský plán značky Nerou Studios, který zahrnuje popis podnikatelské příležitosti, analýzu konkurentů, průzkum trhu, marketingovou strategii a také finanční plán.