Podnikatelský záměr otevření nového obchodu s oblečením - Komarnyckyj, Vasyl; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Matysová, Kamila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2023)
Cílem této bakalářské práce je vypracování podnikatelského plánu pro novou udržitelnou módní značku Nerou Studios. Teoretická část práce definuje základní pojmy spjaté s podnikáním a popisuje jednotlivé části podnikatelského plánu. Dále se teoretická část věnuje problematice současného módního průmyslu a charakteristice tohoto odvětví v České republice. V praktické části je pak vypracovaný podnikatelský plán značky Nerou Studios, který zahrnuje popis podnikatelské příležitosti, analýzu konkurentů, průzkum trhu, marketingovou strategii a také finanční plán.
Vedoucí práce: Vladimíra Khelerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses