Produktivita práce na dálku - Jirků, Natálie; Kubálek, Tomáš, 1963-; Volfová, Jitka, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2023)
Tato bakalářská práce je na téma „Produktivita práce na dálku“. V první části je zaměřena na teoretické vymezení této problematiky a definice. Je zde popsán historický vývoj práce na dálku. V druhé části jsou popsány klíčové faktory, které mají vliv na produktivitu práce na dálku a je vysvětleno, jaký mají dopad na osoby pracující z domova. Ve třetí – praktické části jsou interpretována data získaná na základě vlastního dotazníku a hloubkových rozhovorů. Jedná se o postoj zaměstnanců a manažerů k práci na dálku. Jsou zde shrnuty nejčastěji zmíněné výhody a nevýhody práce na dálku. V poslední části je navržen optimální domácí pracovní prostor, ve kterém je možné maximalizovat produktivitu.
Vedoucí práce: Tomáš Kubálek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses