Podnikatelský plán pro společnost Avolife - Keltyčková, Tereza (2023)
Bakalářská práce je zaměřena na vytvoření podnikatelského plánu pro společnost Avolife, která se zabývá prodejem a propagací produktů zdravé výživy. Při sestavování plánu je zachován stejný postup jako při zakládání skutečné firmy. Teoretická část práce obsahuje právní formy podnikání a věnuje se obecně tématu podnikatelského plánu. Následně praktická část práce se zabývá konkrétním podnikatelským plánem pro společnost Avolife, tedy popisem firmy, představením obchodního modelu, marketingovým plánem a finančním plánem. Závěr práce zkoumá, zda se projekt vyplatí realizovat.