Marketingová strategie společnosti Mybelka, s.r.o. a návrh na její zlepšení - Köszegi, Nela (2023)
Hlavním cílem této bakalářské práce je zhodnotit a analyzovat současnou marketingovou strategii Mybelka navrhnout její zlepšení. První část je věnována základní definici marketingu a novým trendů v této oblasti. Praktická část analyzuje současně uplatňovanou marketingovou strategii pomocí SWOT analýzy, porovnání s konkurencí a rozboru marketingového mixu. Součástí praktické části je vlastní dotazníkové šetření zaměřené na vnímání značky Mybelka a účinnost její současné marketingové strategie. Na závěr jsou na základě analýzy marketingové strategie a vlastního průzkumu uvedena doporučení ke zlepšení.