Marketingová strategie společnosti Mybelka, s.r.o. a návrh na její zlepšení - Köszegi, Nela; Postler, Milan, 1960-; Volfová, Jitka, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2023)
Hlavním cílem této bakalářské práce je zhodnotit a analyzovat současnou marketingovou strategii Mybelka navrhnout její zlepšení. První část je věnována základní definici marketingu a novým trendů v této oblasti. Praktická část analyzuje současně uplatňovanou marketingovou strategii pomocí SWOT analýzy, porovnání s konkurencí a rozboru marketingového mixu. Součástí praktické části je vlastní dotazníkové šetření zaměřené na vnímání značky Mybelka a účinnost její současné marketingové strategie. Na závěr jsou na základě analýzy marketingové strategie a vlastního průzkumu uvedena doporučení ke zlepšení.
Vedoucí práce: Milan Postler
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses