Performance management ve vybrané společnosti - Horová, Michaela (2023)
Tato bakalářská práce se zabývá řízením výkonu a práce zaměstnanců ve vybraných společnostech, identifikuje silné a slabé stránky stávajících systémů a navrhuje jednotný model. Studie zahrnuje historické souvislosti, základní pojmy, metody hodnocení a analýzu dvou společností a jejich systémů na základě provedených hloubkových rozhovorů. V závěru práce je uveden doporučený model řízení pracovního výkonu, který má zvýšit motivaci, angažovanost a výkonnost zaměstnanců.