Založení houslařství v Praze - Šramhauserová, Josefina; Levý, Jan; Klouda, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2023)
Cílem bakalářské práce je sestavit podnikatelský plán pro subjekt, který plánuje zahájit podnikatelskou činnost v oboru houslařství. Na základě zjištěných informací vyhodnotit realizovatelnost navrženého plánu za současných podmínek na trhu. Podnikatel se zabývá opravami a stavbou smyčcových nástrojů a prodejem doplňkového sortimentu. V bakalářské práci je představena volba právní formy a struktura podnikatelského plánu. Dále jsou v práci provedeny analýzy prostředí a analýza konkurence. Finanční plán hodnotí aktuální ceny materiálu v houslařském oboru a poskytuje představu o plánovaných nákladech a výnosech podnikání.
Vedoucí práce: Jan Levý
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses