Stratégia firmy Škoda Auto a.s. so zameraním na projekt Offers - Martinková, Katarína (2023)
Táto bakalárska práca sa zameriava na stratégiu spoločnosti Škoda Auto a.s., špecificky na projekt Offers. Jej cieľom je sformulovať odporúčania pre budúci rozvoj projektu ako aj pre vedenie spoločnosti Škoda Auto a.s., a to na základe analýzy interných zdrojov spoločnosti. Teoretická časť práce popisuje koncepty korporátnej, marketingovej, finančnej stratégie i stratégie expanzie so základnými modelmi a pojmami. Tie sú v praktickej časti aplikované na projekt Offers a spolu s analýzou interných dát tvoria základ pre vyhodnotenie súčasného stavu a pre formuláciu odporúčaní do budúcnosti na projektovej aj korporátnej úrovni.