Spokojenost a loajalita zaměstnanců ve vybrané mezinárodní společnosti - Foschi, Regina (2023)
Bakalářská práce zkoumá spokojenost a loajalitu zaměstnanců ve vybrané mezinárodní společnosti. Klade si za cíl na základě primárních a sekundárních zdrojů navrhnout řešení na zvýšení spokojenosti a loajality zaměstnanců. Sekundární zdroje, tj. odborné články a publikace dali práci teoretický rámec, na jehož základě proběhl sběr dat mezi vedoucími pracovníky a zaměstnanci firmy. Primárním zdrojem je průzkum mezi zaměstnanci firmy, který se zaměřil na vnímaní důležitosti faktorů ovlivňujících spokojenost a faktickou spokojenost s těmito faktory. Po vyhodnocení těchto dat předkládá práce doporučení a návrhy na zvýšení spokojenosti a loajality zaměstnanců.