Strategická analýza podniku Delius s.r.o. - Kubýová, Tereza (2023)
Cílem bakalářské práce je na základě provedené strategické analýzy podniku stanovit doporučení vlastníkovi, která by mohl využít jako podklad pro strategická rozhodování o dalším směřování společnosti Delius s.r.o. Práce se skládá z teoretické části, kde jsou popsány jednotlivé metody, které jsou následně v praktické části využity k analýze sledovaného podniku. V práci dojde k nalezení silných a slabých stránek podniku, k identifikaci růstových příležitostí a hrozeb a následně bude provedena SWOT analýza, z jejíž výsledků budou stanovena strategická doporučení. Ke zpracování jednotlivých metod strategické analýzy budou využity veřejně dostupná data a informace získané z konzultací s majitelem společnosti.