Strategická analýza podniku Delius s.r.o. - Kubýová, Tereza; Krause, Josef, 1978-; Valenta, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Cílem bakalářské práce je na základě provedené strategické analýzy podniku stanovit doporučení vlastníkovi, která by mohl využít jako podklad pro strategická rozhodování o dalším směřování společnosti Delius s.r.o. Práce se skládá z teoretické části, kde jsou popsány jednotlivé metody, které jsou následně v praktické části využity k analýze sledovaného podniku. V práci dojde k nalezení silných a slabých stránek podniku, k identifikaci růstových příležitostí a hrozeb a následně bude provedena SWOT analýza, z jejíž výsledků budou stanovena strategická doporučení. Ke zpracování jednotlivých metod strategické analýzy budou využity veřejně dostupná data a informace získané z konzultací s majitelem společnosti.
Vedoucí práce: Josef Krause
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses