Marketingový plán značky Air Bank - Macháček, Roman; Machková, Hana; Olšanová, Květa; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2023)
Bakalářská práce posuzuje úspěšnost marketingového plánu značky Air Bank a navrhuje kroky pro jeho vylepšení. Práce hodnotí vnímání značky Air Bank ze strany spotřebitelů pomocí vlastního výzkumu realizovaného online dotazníkovým šetřením. Práce rovněž analyzuje postavení značky Air Bank na českém bankovním trhu prostřednictvím situační analýzy, shrnuje její mediální publicitu a podrobně představuje její marketingový mix. Na základě zjištěných informací práce odpovídá na stanovené výzkumné otázky, ověřuje výzkumné hypotézy a představuje návrhy a doporučení pro další vylepšení marketingového a také komunikačního mixu Air Bank. Bakalářská práce tak poskytuje podklady pro strategické plánování marketingových aktivit podle stanovených marketingových cílů.
Vedoucí práce: Hana Machková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: manažer obchodu [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses