Proticovidová opatření na pracovišti jako zdroj stresu - Vonášková, Denisa; Hiršová, Miloslava, 1950-; Randlová, Kristina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2023)
Cílem této bakalářské práce je identifikace proticovidových opatření ve zkoumané společnosti a zjištění jejich vlivu na stresovou zátěž pracovníků. Kombinací metod polostrukturovaného rozhovoru a dotazníku, který je přizpůsoben konkrétní společnosti, jsou získána data. Tato data jsou vyhodnocena prostřednictvím popisné statistiky, zejména se jedná o absolutní a relativní četnosti, které jsou následně vizualizovány prostřednictvím sloupcových grafů. Studiem firemních materiálů a polostrukturovaným rozhovorem s manažerem společnosti byla zjištěna opatření, která byla v boji proti COVIDU-19 aplikovaná. Prostřednictvím dotazníku byl zjištěn vliv daných opatření na míru stresu. Po vyhodnocení dat dochází k zodpovězení výzkumných otázek, a tudíž ke splnění cíle této bakalářské práce.
Vedoucí práce: Miloslava Hiršová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses