Návrh na zlepšení přístupnosti maloobchodních prodejen - Strobel, Roman; Sadílek, Tomáš; Čermáková, Elvíra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2023)
Z dostupných informačních zdrojů a vlastním výzkumným šetřením identifikovat problémy a možnosti ke zlepšení přístupnosti maloobchodních prodejen. Z těchto poznatků navrhnout konkrétní změny a postupy, jak tuto přístupnost zlepšit a rozšířit tak dostupnost produktů a služeb k co nejširšímu spektru zákazníků.
Vedoucí práce: Tomáš Sadílek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: manažer obchodu [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses