Práce z domova a její vliv na mezinárodní společnost - Chajda, Patrik (2023)
Bakalářská práce se zabývá tématem práce z domova v mezinárodní společnosti. V teoretické části definuje různé formy práce z domova. Jedná se o teleworking, home office, remote working a další. Dále zkoumá historický vývoj práce z domova a její legislativní ukotvení ve světě i České republice. Práce se také věnuje technoglickým predispozicím pro práci z domova a její výhody a nevýhody. V praktické části se práce věnuje práci z domova ve vybrané mezinárodní společnosti. Hlavní nástrojem zkoumání je dotazníkové šetření. Práce také navrhuje vylepšení pro danou společnost ohledně práce z domova.