Práce z domova a její vliv na mezinárodní společnost - Chajda, Patrik; Kubálek, Tomáš, 1963-; Volfová, Jitka, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2023)
Bakalářská práce se zabývá tématem práce z domova v mezinárodní společnosti. V teoretické části definuje různé formy práce z domova. Jedná se o teleworking, home office, remote working a další. Dále zkoumá historický vývoj práce z domova a její legislativní ukotvení ve světě i České republice. Práce se také věnuje technoglickým predispozicím pro práci z domova a její výhody a nevýhody. V praktické části se práce věnuje práci z domova ve vybrané mezinárodní společnosti. Hlavní nástrojem zkoumání je dotazníkové šetření. Práce také navrhuje vylepšení pro danou společnost ohledně práce z domova.
Vedoucí práce: Tomáš Kubálek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses