Exportní strategie společnosti FOMA BOHEMIA spol. s r.o. pro německý trh - Novotná, Tereza; Hinčica, Vít; Mishcheniuk, Mark; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2023)
Cílem této bakalářské práce je zhodnotit současnou exportní strategii pro německý trh vybrané společnosti FOMA BOHEMIA spol. s r. o., která před dvěma lety oslavila 100leté výročí od svého založení, v České republice figuruje jako jediná firma zabývající se klasickou fotografií a v celosvětovém měřítku se řadí mezi poslední výrobce v upadajícím odvětví černobílé fotografie. V první části práce je teoreticky představena historie fotografie, po níž následuje představení fotochemického průmyslu a jeho vývoj u nás i ve světě. V závěru teoretické části bude představena společnost FOMA BOHEMIA spol. s r. o. a činnost jejího obchodního úseku. Na teoretickou část naváže analytická část, jejíž hlavním cílem je analyzovat export společnosti na německém trhu a identifikovat prostor pro zlepšení s ohledem na možnosti společnosti. K shrnutí současné exportní strategie pro německý trh poslouží závěrečná SWOT analýza. Výstupem práce je vyhodnocení současné exportní strategie a předložení doporučení.
Vedoucí práce: Vít Hinčica
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses