Tvorba produktu udržitelného cestovního ruchu v Krkonoších - Cink, Jonáš; Bejdáková, Blanka; Vaško, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2023)
Tématem této bakalářské práce je vytvořit produkt udržitelného cestovního ruchu v Krkonoších, který se zaměřuje na lokální producenty. V teoretické části je popsána problematika udržitelnosti a její použití v cestovním ruchu. Dále je rozebráno téma produktu cestovního ruchu a postupy během tvorby konkrétního produktu. Následná část práce se zabývá různými oblastmi Krkonoš z hlediska jejich dělení, návštěvnosti a jsou uvedeny nejvíce vyhledávané cíle destinace, které jsou terčem overturismu. V praktické části jsou představeni vybraní producenti lokálních surovin a jsou uvedena doporučení pro následný postup centrály destinačního managementu, který by měl vést ke zvýšenému zájmu o návštěvu konkrétních producentů. Součástí je vytvořený návrh turistické trasy s názvem „Objev Krkonoše lokálně“ spolu s vlastními propagačními materiály.
Vedoucí práce: Blanka Bejdáková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses