Sociálne siete v destinačnom marketingu - Hegedüšová, Katarína; Janeček, Petr; Pichlík, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2023)
Bakalárska práca sa zaoberá využívaním sociálnych sieti v destinačnom marketingu so zameraním v praktickej časti práce na organizáciu destinačného manažmentu Plzeň – TURISMUS (Visit Plzeň). Jedným zo zvolených cieľov bakalárskej práce je porovnať využívanie sociálnych sietí v marketingovej komunikácii organizácií destinačného manažmentu vo viacerých destináciách Českej republiky. Ďalším zvoleným cieľom bakalárskej práce je vytvorenie praktického návrhu na zlepšenie práce so sociálnymi sieťami na účely marketingovej komunikácie pre organizáciu destinačného manažmentu Plzeň – TURISMUS (Visit Plzeň). Práca je rozdelená na teoretickú časť a praktickú časť. V teoretickej časti bola použitá metóda literárnej rešerše a obsahuje témy zaoberajúce sa destináciou, marketingovou komunikáciou a sociálnymi sieťami. Praktická časť využíva vo výskume metódu benchmarking, ktorá hodnotí využívanie sociálnych sietí v 5 organizáciách destinačného manažmentu. Na základe získaných výsledkov literárnej rešerše a výskumu pomocou metódy benchmarking, bol v závere praktickej časti vytvorený praktický návrh pre Plzeň – TURISMUS (Visit Plzeň) na zlepšenie práce so sociálnymi sieťami.
Vedoucí práce: Petr Janeček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses